Presentasjoner fra landskonferansen 2019

Presentasjoner fra landskonferansen 2019

Publisert av Annette Skogheim den 13.03.19.

Det var ikke alle som synes det var like lett når en skulle velge seg gruppe på landskonferansen 2019.

Skulle en gå for hvordan velforeninger kan bidra for et bedre miljø? Da var det å gå til gruppen med Naturvernforbundets representant Astrid Johanne Svensson som blant annet lærte bort hvordan en velger riktig type blomster for bier, arrangerer byttedager og hvordan en kan lage kompostkasser. 

Var det derimot overtakelse av fellesarealer, utbyggingsplaner og reguleringsplaner som var mest relevant den dagen kunne en være med på gruppen ledet av Aina S. Johnsen fra Aase Byggeadministrasjon. 

Sparebankstiftelsen DNB var også til stedet ved Ane Marte Ringstad. Var man fra Østlandet var det ikke dumt å delta på gruppen om støtte til lokale tiltak i Norge. 

Sist men ikke minst ledet Vellenes Fellesorganisasjons leder Erik Sennesvik en gruppe om økonomistyring og drift av velforeninger. Dette var gruppen for der alle spørsmål kunne komme opp. 

 

Valgene var som sagt mange. Nå er vi så heldige at vi har fått presentasjonene fra alle gruppene slik at både de som var tilstede og de som ikke kunne komme har mulighet til å se på disse. Dere finner dem på linkene under. 

                                                                                                 

image.title
image.title
image.title
image.title
image.title

Påmelding Landsmøte og Landskonferanse

onsdag 22. januar kl. 00:00

Ny brosjyre

tirsdag 29. oktober kl. 00:00

Velkommen til Vellenes Fellesorganisasjon

mandag 15. august kl. 02:00

Velposten desember 2019

lørdag 21. desember kl. 00:00