Landsmøtet 2020 - Gode vedtak

Landsmøtet 2020 - Gode vedtak

08.03.20 20:54 av Erik Sennesvik

Landsmøtet i Vellenes Fellesorganisasjon ble avviklet etter landskonferansen, og alle vedtak ble gjort i samsvar med innstillingen fra styret. Et lite unntak likevel: Budsjettet ble styrket når det gjelder effektiv innsats for medlemsforeningene. Nye vedtekter ble vedtatt i samsvar med forslaget. De klargjør formålet med Vellenes Fellesorganisasjon og medlemsforeningenes rettigheter og plikter. Ny vedtekter blir lagt ut på nettsiden. Protokoll fra møtet vil bli lagt ut når den er underskrevet.

Les mer
Landskonferanse - Programmet er nå klart!

Landskonferanse - Programmet er nå klart!

17.02.20 00:00 av Annette Skogheim

29 februar har Vellenes Fellesorganisasjon landskonferanse på Thon hotell Opera. Vi har i år satt sammen et spennende program som starter med paneldebatt om medvirkning i stedsutvikling og ditt nærmiljø. Videre har vi samtaler i grupper om alt fra sikkerhet på lekeplasser, foreningsarbeid, nettbutikk, forsikringsordninger til miljøvennlig nabolag.

Les mer
Presentasjoner fra landskonferansen 2019

Presentasjoner fra landskonferansen 2019

13.03.19 00:00 av Annette Skogheim

Landskonferansen 2019 tok for seg et bredt spekter av tema. Klima og miljø, byggherreansvar, velforeningsdrift og tilskuddsordninger ble tatt opp av gruppeledere fra Naturvernforbundet, Aase prosjekt, Vellenes Fellesorganisasjons leder og Sparebankstiftelsen. Var det et innlegg du ikke fikk med deg, eller ønsker å se på nytt? Her finner du presentasjonene fra de forskjellige gruppene

Les mer