Regler rundt revisor og momskompensasjon

Regler rundt revisor og momskompensasjon

Publisert av Ingeborg Bastiansen den 29.03.23. Oppdatert 24.08.23.

For å få momskompensasjon må organisasjoner ha et revidert regnskap. Det er ikke nødvendig å ha en offentlig godkjent revisor, men det er viktig at noen går igjennom regnskapet og signerer for at det er revidert. Dette kan for eksempel være en person fra styret, eller en annen person som man finner passende til å revidere regnskapet. Det er viktig at revisjonsmeldingen eller signaturen viser at vedkommende har gått igjennom regnskapet og godkjent det.

 

Vi vet hvor viktig momskompensasjon er for frivillige lag. For oss er det veldig viktig at alle som har krav på kompensasjon skal få det. Derfor tilbyr vi hjelp til å sende inn søknad om momskompensasjon.

 

Har dere spørsmål i forhold til søknaden? 
Les veiledningen og/eller gå inn på Ofte stilte spørsmål under Momskompensasjonsmenyen på vår side. Finner du ikke svaret her kontakt oss på 
tlf 907 06 249 eller e-post mva@vellenesfellesorganisasjon.no

 

Book veiledningstime 
I år kan du booke veiledningstime for å få personlig veiledning med din søknad. Er du ny søker og trenger hjelp, eller har spesifike spørsmål om søknaden din? Les veilederen, forbered papirene og spørsmålene dine. 

 

Ikke medlem? 

Som medlem av Vellenes fellesorganisasjon får din forening en rekke medlemsfordeler. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon eller meld inn din forening her